5.09.2009

Halley'li Pasta



Malzemeler:
10 adet Halley
1 poşet krem şanti
1 paket hazır çikolatalı sos
Yeteri kadar süt
Süsleme için hindistan cevizi, fındık ve toz antep fıstığı

Yapılışı:

Krem şanti paket üzerindeki tarife göre hazırlanır. Halleyler elle gelişi güzel 6-7 parçaya bölünerek krem şantiye eklenir ve karıştırılır. İstenilen bir kaba boşaltılarak üzeri düzeltilir. Diğer tarafta çikolata sos paket üzerindeki tarife göre hazırlanır. Ara ara karıştırmak suretiyle soğuyana dek beklenir. Büsküvili karışımın üzerine yayılır. Hindistan cevizi, fındık ve toz antep fıstığı ile üzeri süslenir. Buzdolabının buzluk kısmında dondurulur. Servisten yarım saat -1 saat önce buzdolabı kısmına alınır. Afiye olsun...