Malzemeler:
1 adet sade pasta keki
Ara kreması için;
1 adet kakaolu-fındıklı Dr. Oetker Krem Ole
500 ml süt
2 muz
Üstü için;
1 paket kakaolu kremşanti
1 su bardağı süt
hindistan cevizi ve damla çikolata
Yapılışı:
Pasta kekinin her iki katı ılık şekerli süt ile ıslatılır. Bir salata kasesi içerisine strech film yayılarak kekin bir parcası kase içerisine dikkatli bir şekilde yerleştirilir. Krem ole paketinin üzerindeki tarife göre hazırlanır ve kase içerisindeki kekin üzerine yayılır ve düzeltilir. Muz soyup dilimlenir ve kremanın üzerine yerleştirilir. Kekin ikinci katı üstüne kapatılır. 1 saat kadar buzdolabında bekletilen pasta daha sonra düz geniş bir tabağa ters çevrilir.Krem şanti sütle çırpıldıktan sonra sonra pastanın üzeri ve kenarları kremşanti ile kaplanır. Hindistan cevizi ve damla çikolata ile süslenir, istenirse ara kremasına da damla çikolata katılabilir. Bir iki saat buzdolabında bekletildikten sonra pasta servise hazırdır. Afiyet olsun...